Great Wall на Литекс Моторс и на румънския пазар

от Теа Филова

[xyz-ihs snippet=“Adsense“]

На 11-ти август в Румъния представителите на Литекс Моторс подписаха договор за сътрудничество с румънската фирма-вносител Alexandros Motors. По този начин българският производител разширява пазарите си и на север. Произведените в България автомобили Great Wall се продават вече в Италия, Македония и Сърбия. Намеренията на мениджърския екип са за скорошно навлизане в търговската мрежа на Словакия и Унгария.
Автомобилите Great Wall отговарят на всички изисквания за вредни емисии на ЕС и предлагат отлично качество на достъпни цени, съобразени с европейския пазар.
Румънските партньори приемат възможността да наложат марката като ключова в тяхната дейност. Голям плюс е фактът, че доставката на превозните средства ще става в много по-кратък срок поради близостта на завода-производител. Дилърска мрежа от 20 офиса в най-големите градове на северната ни съседка ще извършва дистрибуцията и сервизната поддръжка на произведените в България автомобили.
Като начало износът ще включва модерния SUV автомобил /джип/ Great Wall H6 и пикап Steed 5 с бензинови и дизелови двигатели.
Партньорът Alexandros Motors е с дългогодишен опит в дистрибуцията и продажбата на нови и употребявани автомобили, ексклузивен представител за Румъния на King Long – автобуси и Shangli – мотокари.
Договорът между Литекс Моторс и Alexandros Motors ще увеличи значително дела на SUV автомобилите и пикапите на румънския пазар и същевременно ще гарантира по-сериозното присъствие на българския производител в Централна и Източна Европа.

Публикувайте коментар

* Попълвайки тази форма Вие се съгласявате с Политиката за поверителност на Drum.bg.

прочетете също