Крисия открива екзотична изложба в Пловдив

от Оля Ал-Ахмед

Крисия открива екзотична изложба в Пловдив. Звездата пее за старта на експозицията “Папагали от три континента” на 7 септември от 11.30 часа в „Марково тепе“.  Прочулата се не само в България със своя изключителен глас тийнейджърка ще направи самостоятелен лайф на сцена, която е на метри от уникалните 30 вида екзотични птици – Какаду, Ара, Току тока, снежнобелият Лукас, Джулс от култовата анимация „Рио“, като някои от тях са обявени за изчезнали и защитени видове. “Живи, свободни и игриви” е мотото на страхотното „хвъркато“ зрелище.

Изложбата ще продължи до 28 октомври, уточнява лайфстайл експертът Атанас Лазаров.

Автор на „джунглата“ в Европейската столица на културата 2019 е спецът озеленител Йордан Сребров, който ще декорира интериора с истински палми.  За Крисия – която ще зарадва безброй меломани, от „Марково тепе“  и Macaw garden са подготвили страхотни подаръци и изненади. Чаровната изпълнителка пък ще блесне не само с вокалното си майсторство, а и с тоалет на „карамелената“ дизайнерка Цветомила Маринова.
Официалното откриване на международната изложба “ Папагали от три континента”  ще се проведе на 7 септемвриот 11.30 ч в МОЛ Марково тепе,+ 1 ниво ( до магазин Асикс ).

Публикувайте коментар

* Попълвайки тази форма Вие се съгласявате с Политиката за поверителност на Drum.bg.

прочетете също