Екзотична изложба на птици от три континента идва в Бургас

от Оля Ал-Ахмед

“Живи,свободни и красиви” е мотото на най-голямата изложба на птици в Източна Европа, където посетителите ще имат възможността да се докоснат на живо до екзотични птици от три континента в морската градина комплекс “Флората”.

Да чуете на живо как папагалът Лукас откровено ви казва – I love U и в ритъма на латино танц да потанцува пред вас е едно безценно преживяване. “Има деца,които са най-верните приятели на птиците и посещават изложбата ни повече от 10 пъти,радват им се,снимат се за спомен,общуват си с тях по детски” споделя своите впечатления през годините Атанас Лазаров,международен директор на пъстрата изложба.
Музикалната емблема на Бургас пък Тони Димитрова е една от изпълнителките,която обожава всички птици тук и в най-запаления почитател на пътуващата експозиция. И тази година очакваме чаровния кадифен глас на българската поп музика да посети своите пернати любимци и от близо да им се полюбува,заедно със своята дъщеря.“Обожавам тези птици – зареждат ме положително и ме карат да се чувствам отлично в тяхната компания.” допълва още невероятната изпълнителка на хита “Буграс и морето” Тони Димитрова.

Една от най-големите изложби на екзотични птици в Източна Европа гостува за трети път в Бургас – експоцентър „Флора“. Папагалите, с които ще имате възможността да се запознаете, са красиви, приказливи, шарени и дружелюбни. В Бургас ще „долетят“ атрактивни птици от три континента, готови да впечатлят всички посетители с уникалността си.Изложбата в експоцентър „Флора“ се гордее да покаже и най-големия папагал в света – Хиацинтов Ара. Птиците не са поставени в клетки, няма прегради между тях и посетителите. Идеята на организаторите е да създадат атмосфера, максимално близка до естествената им среда, където всеки може да се наслади на красотата на папагалите и да си направи снимка за спомен, допълва виновникът Пламен Ковачев, собственик на най-голямата изложба в Източна Европа.

Публикувайте коментар

* Попълвайки тази форма Вие се съгласявате с Политиката за поверителност на Drum.bg.

прочетете също