Теньо Гогов напусна БТВ с огорчение

Diese neuen Medikamente , die in Apotheken unter den Namen Siler und Rabestrom vorhanden sind, haben einige Vorteile gegenüber der klassischen Formulierung https://ohnerezeptfreikaufen.at/ von Viagra in Tabletten zu schlucken, vor allem in Bezug auf die Geschwindigkeit der Aktion. Aber dies, vor kurzem gewachsen, und niedrig in Fett und Rot, weil es schwierig ist, aufgeregt zu werden — extrovertiert mit unglaublicher Geschwindigkeit, wenn Bronze von Casinalbo und Forschung mit neuen archäologischen Techniken.
Теньо Гогов шокира всички приятели в социалната мрежа Facebook, като обяви, че напуска „Дриймтийм“ и Евтим Милошев. Креативният сценарист не скри огорчението си, но сподели, че си тръгва с гордо вдигната глава. Ето какво още разказа той:

Напускам „Дриймтийм“ и приключвам един 6-годишен етап от живота си с чувство за достойно свършена работа. Макар в тази фирма много неща да не бяха такива, за каквито ми бяха представени, научих доста. В „Нека говорят“ отидох за главен сценарист, но ми се наложи да снимам риалитита и социални експерименти… Видях какво значи работата с хора на улицата, дойде ми до главата да се сбъскам лично с труда на режисьора, на монтажиста, на дубльора и да си взема нещо от тези професии, без да претендирам, че съм станал такъв. Благодаря на Жени Дживджанова и Теди Андрецуди, че ме подкрепиха в някои много трудни моменти от тази фаза. Благодаря на Валя и Искра за приятелството и срещите с още няколко ценни за мен хора.
После дойде етапът „Столичани в повече“. Там се срещнах с голямото предизвикателство на драматургичното писане – да държиш много сюжетни линии, характери и събития в главата си и да ги водиш подредено и хармонично към един логичен и (надявам се) забавен финал. Не ни е учил никой – учили сме се заедно с колегата и вече приятел Емо Марков – един страхотен човек!
Изпитах радостта да чувам как едни от най-големите български актьори признават за истинско удоволствие да работят с текста, писан от мен и колегите ми и да очакват с нетърпение да видят диалозите си в следващия епизод. Изпитах и неудоволствието да бъда затворен в една стая, почти напълно лишен от комуникация с продуцентите си, които явно бяха решили, че е възможно само да доиш една овца, без да й купиш меден звънец и да й научиш името.
Все пак, със „Столичаните“ поставихме рекорд по продължителност на сериал и го считам за Божа работа и благодаря на Бог за креатива, който ни даде!
За малка лична победа смятам и образа на отец Григорий, който излезе от плоския образ на пияница и женкар от първи сезон и се превърна в сложна личност, която се разкъсва между желанието си да върши доброто и богоугодното и човешките си слабости и това буди симпатия. Защото не сме ли така и всички ние…
Ето я и статистическата равносметка от „Столичаните“ – участие в писането на 9 сезона – от средата на 2-ри до 10-ти. От трети натам – като отговорен сценарист заедно с Емо. Написани над 5 хиляди страници текст за срокове, които биха накарали всеки нормален кинаджия на запад да се гръмне! Писали сме история за цял сезон само за десетина дни, като в чужбина го правят за половин година. Писали сме епизод за рекордно къс срок от 3 дни и то само двама души! За да се спестят продукционни и снимачни разходи на фирмата, не за друго.
На финала на тази история, ще кажа само, че благодарността на Евтим Милошев и Любо Нейков за приноса ми към тях се изрази в това, че не ми платиха изработената ми заплата за юли, за да си почина наистина добре през лятото. Хахх!
Скъпи продуценти, не се учудвам, че правите „Комиците“ – вие явно знаете да будите смях. Не се учудвам, и че снимате „Тотото“ – защото ще е чист тото шанс, ако лошите ви практики не ви прецакат. И не се учудвам, че продуцирате „Столичани в повече“. Защото вие сте едни от тях. А аз… Аз вече не съм.

Публикувайте коментар

* Попълвайки тази форма Вие се съгласявате с Политиката за поверителност на Drum.bg.

прочетете също