Лилия Семкова и Таня Тингарова в изненадваща колаборация

https://youtu.be/d9qgm1ksTkw

Лилия Семкова и една от най-добрите цигуларки на България – Таня Тингарова изненадаха със съвместно изпълнение навръх Нова година. Двете млади дами направиха интерпретация на обичаната песен „Осъдени души“ на Лили Иванова.

Благодаря на прекрасната Таня за поканата да гостувам в дома й! Почувствах се част от това прекрасно семейство! Настъпва новата 2021 г. Нека си пожелаем много щастие, здраве и любов…и да вярваме в доброто!“, написа Лилия в официалната си страница в социалната мрежа Facebook. Импровизираното изпълнение се „родило“ съвсем спонтанно, докато двете репетирали за бъдещи съвместни участия. „Докоснах цигулката и веднага в главата ми изплува мелодията на „Осъдени души“. Още на първата секунда Лили запя и решихме да изпълним цялата песен. Смятам, че се получи много емоционално и в духа на светлите празници.“, сподели Таня Тингарова.

Таня Тингарова Риалити героинята от „Фермата“ сподели няколко интересни кадъра от Пловдив. Загадка остава дали двете са заснели клип и какво подготвят за своите почитатели.

Таня Тингарова

Публикувайте коментар

* Попълвайки тази форма Вие се съгласявате с Политиката за поверителност на Drum.bg.

прочетете също