Свържете се с нас

Култура

На 16 януари ще бъде представена изложбата “Руска зима”

Публикувана

на

Руска зима - изложба

Уважаеми колеги и партньори!

Московският държавен обединен музеен резерват «Коломенское-Измайлово-Люблино» (МГОМЗ) и представителството на Россотрудничество в Република България представят в Руския културно-информационен център в София изложбата «Руска зима. Очарованието на празниците в Коломенское».

Каним Ви на тържественото откриване на изложбата, което ще се състои на 16 януари 2020 година в 18.30 в Мраморната зала на Руски културно-информационен център (София, ул.“Шипка“, 34).

Изложбата ще представят директорът на МГОМЗ Всеволод Тимофеев, началник отдела за международни и регионални връзки Борис Ничепуренко и хранителят в отдела за съхранение на музейните колекции Лидия Чертинцева.

С уважение,

Пресслужба на представителството на Россотрудничество

в Република България

Уважаемые коллеги и партнеры!

Московский государственный объединенный музей-заповедник «Коломенское-Измайлово-Люблино» (МГОМЗ) и представительство Россотрудничества в Республике Болгарии представляют в Российском культурно-информационном центре в Софии Выставку «Русская зима. Очарование праздников в Коломенском».

Приглашаем вас на торжественное открытие выставки, которое состоится 16 января 2020 года в 18.30 в Мраморном зале РКИЦ.

Выставку представят директор МГОМЗ Тимофеев Всеволод Александрович, начальник отдела международных и региональных связей Ничепуренко Борис Петрович и хранитель отдела хранения музейных коллекций Чертинцева Лидия Николаевна.

Добавете коментар

Продължете с четенето
Реклама
Коментирайте

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Популярни