Азис: „По-добре индийски принц, отколкото Бай Ганьо!“

Голям зор видял стилиста Стоян Апостолов, докато склони Азис да облече бели одежди за последната си фотосесия. Краля на попфолка яростно отказва да се облича в светли цветове, защото по неговите думи цветът на тена му ярко контрастира с бялото и това не му харесва.
След близо два часа уговорки и молби хитовият певец все пак решил да сложи поне панталона, но без ризата. Но отново не се харесал. Според неговите думи бил приличал на актьор от индийска сапунка. След внимателно вглеждане и от страна на фотографа Костадин Кръстев-Коко и целият екип взели единодушно решение, че звездата е прав. Тогава решили да действат леко манипулативно. Помолили го да сложи и връхна дреха – риза и уж щели да снимат само, за да се види самият Азис. На края на снимачния ден, преглеждайки готовия материал се установило, че и да си като герой от индийски филм въобще не е зле. Азис заключил следното: „По- добре индийски принц, отколкото на Бай Ганьо.“

Снимките са дело на топфотографа Костадин Кръстев-Коко. Стайлингът е поверен на Стоян Апостолов. Гримът е дело на Джулия Ангелова, а косите – на салон Фетиш.

Публикувайте коментар

* Попълвайки тази форма Вие се съгласявате с Политиката за поверителност на Drum.bg.

прочетете също