Цветелина Янева по City и The Voice

Вчера Цветелина Янева промотира новото си парче „Още колко нощи“. Видеото към песента изненадващо се завъртя и по телевизиите City и The Voice.

Изпълнителката, която е спрягана за половинка на скандалния Делян Пеевски, зарадва почитателите си с нов хит, който е далеч от фолк звученето. Певицата заложи на модерна поп музика, а текстът носи много лятно настроение. Феновете в социалните мрежи коментират, че клипът към „Още колко нощи“ е на световно ниво и заслужава ротация по всички музикални канали. Изненадата е налице – от днес видеото се завъртя по телевизиите City и The Voice, които са известни с това, че не допускат фолк изпълнители в своя ефир. Негативните реакции не закъсняха и в Мрежата вече се водят спорове как може „чалга певица“ да бъде въртяна редом до Мария Илиева, Криско и др.

„Българинът продължава да е нетолерантен и да слага етикети на всичко без да се опита да се запознае с него. Цветелина Янева направи песен, която няма нищо общо с чалгата и заслужава да се върти навсякъде. Спрете с омразата и нека се обединим като не делим жанрово музиката!“, коментират почитатели във Facebook.

Цветелина Янева е в трескава подготовка за лятното турне на Планета. Певицата обещава много изненади за всички, които ще го посетят в началото на август.

Публикувайте коментар

* Попълвайки тази форма Вие се съгласявате с Политиката за поверителност на Drum.bg.

прочетете също