Стартира лятното турне на „Планета“

В първия ден на август, в 19.30 часа, ще бъде даден стартът на Националното турне “Планета Лято 2014”. Стадион “Дунав” в ж.к. Родина в Русе ще посрещне 15 от най-популярните изпълнители на „Пайнер“. Андреа, Анелия, Борис Дали, Галена, Галин, Джена, Емилия, Илиян, Кали, Константин, Малина, Мария, Преслава, Фики и Цветелина Янева обещават много изненади, хитове и интересно представяне на сцената.

След Русе, на 3 август “Планета Лято 2014” пристига в морската столица Варна. Концертът ще бъде в Приморския парк, а сцената ще бъде позиционирана на Амфитеатъра. Следващият концерт, на 5 август в Бургас, също ще бъде край морето и това ще бъде най-морският и плажен концерт, защото сцената на турнето ще бъде издигната на Централния градски плаж.
Само преди няколко дни Стара Загора бе обявен за “Най-красивия град”, като победи на финала Велико Търново. Това е още един повод за празнуване и на 7 август, на площада пред Общината, звездите на телевизия “Планета” ще пеят за всички в Града на липите. На 9.08 пък Благоевград ще посрещне фолк звездите на площад Георги Измирлиев.

Публикувайте коментар

* Попълвайки тази форма Вие се съгласявате с Политиката за поверителност на Drum.bg.

прочетете също