Най-луксозният хотел във въздуха

На вашето внимание представяме най-луксозния туристически превоз в света! Така може да се характеризира Боинг 757, който за „скромните“ 132 000 долара ще ви превозва от хотел до хотел на веригата Four Seasons.

Единственото, с което не разполага този самолет-хотел, е апартамент за младоженци (за щастие на останалите пътници). На борда му има всичко останало, което Боинг 757 на канадската верига хотели за почивка Four Seasons може да предложи. Отговаря на всички най високи стандарти в хотелиерството. На целия този лукс на обекта с 5 звезди можете да се насладите на 9000 км. височина.

samolet-hotel 2

Компанията, със седалище в Торонто, официално представи снимки на най-новата си луксозна придобивка.

Цветовата комбинация е „Хайвер и шампанско“, а великолепната машина разполага с 52 седалки, които спокойно могат да бъдат наречени фотьойли. Те са направени от естествена кожа, ръчно шити, а килимите са от естествена вълна, също ръчна изработка.

samolet-hotel 3

Самолетът разполага със 150 места, което е по-малко от стандартния Боинг 757. Външният му корпус е решен в черен цвят, а на опашката му неизменно е логото на Four Seasons.

Пътниците се обслужват от хотелиерски персонал, включващ професионален шеф-готвач, както и охрана, портиер и салонен управител. Шеф-готвачът Кери Сиърс заявява, че гостите на самолета могат да се насладят на кухнята, типична за нивото на хотелската им верига и мини-бар съвсем не им е нужен.

samolet-hotel 4

Вече се приемат резервации за 2016 година. Първата от деветте дестинации е Лос Анджелис, а околосветската обиколка завърша с Лондон.

yahta

 

Публикувайте коментар

* Попълвайки тази форма Вие се съгласявате с Политиката за поверителност на Drum.bg.

прочетете също