Джъстин Джедлика – мечтата на едно момче да прилича на кукла

Навярно много от вас са чели различни статии за хора, които искат да приличат на кукли. Историята на Джъстин Джедлика нашумя през последната година, когато медиите разпространиха снимки на мъж, който е претърпял поредица пластични операции, за да заприлича на куклата Кен. Читателите бяха изумени и веднага го заклеймиха, но питали ли сме се всъщност какво провокира желанието на млади хора да бъдат като своите идоли?

джъстин джедлика

Джъстин Джедлика е на 34 години и мечтата му е да бъде перфектен. За да го постигне той се е подложил на повече от двеста пластични операции, някои от които опасни за живота. Всичко започва преди 17 години, когато е все още непълнолетен. Опитва да убеди родителите си да му дадат пари, за да си оправи носа, който според него бил голям и грозен. Джъстин обичал да гледа предаването „Животът на богатите и известните“, в което постоянно се вменява как се постига съвършенство чрез различни оперативни интервенции. Малко след навършване на пълнолетие „живият Кен“ се подлага на ринопластика. През следващите десет години младежът претърпява още много козметични процедури. Поставя импланти навсякъде по тялото си – в гърдите, раменете, бицепса, трицепса и бедрата, оправя още няколко пъти носа, скулите и челото си, поставя силикон в задните си части и още много други подобрения.

джъстин джедлика

„Трябва да бъда съвършен. Искам да съм на 100% пластмасов. В страхотно здраве съм, въпреки мнението на масата, че пластичната хирургия е опасна. Не смятам, че съм прекалил и мисля, че повече хора трябва да обърнат внимание на външния си вид и да се стараят да бъдат перфектни. Не мога да проумея как някой може да си позволи да занемарява външния си вид.“, коментира Джъстин Джедлика в свои интервюта.

През януари тази година той се подложил на изключително опасна операция по отстраняване на вените на челото. Водещи специалисти твърдят, че при такава процедура човек може да ослепее завинаги.

[ot-video][/ot-video]

Публикувайте коментар

* Попълвайки тази форма Вие се съгласявате с Политиката за поверителност на Drum.bg.

прочетете също