Джинсите отново актуални

от Теа Филова

Няма как да не сте оценили през годините удобството и секси визията, които джинсите ви дават. Те не са просто дреха – те са задължителна основа на десетки възможни комбинации, които вашето въображение и усет могат да създадат. Предложенията на дизайнерите за тази година са разнообразни.

gas_collection1   gas_collection2  Колекция на Gаs

Тесни дънки продължават да са актуали. Може да ги съчетаете еднакво добре и с ежедневни ниски обувки, и с елегантни обувки с висок ток. Ако този модел ви отива, комбинирайте с романтична блуза, спортна Т-шъртка, делово сако и ще получите всеки ден различна визия.

levis_collection1   levis_collection2  Колекция на Levi`s

Ако не сте в категорията на дългите крака и елегантната талия, по-добре да изберете друг модел. Пробвайте как ще ви стои дънков гащиризон – в зависимост от модела може да издължи силуета ви и дори да ви придаде изисканост.

tommy_collection1  tommy_collection2  Колекция Tommy Hilfiger

Нали знаете, дамите в добре подбрани дънки са доста секси. Класически или клош, протрити или скъсани, сини или бели /последен писък тази година/, дънките са винаги още една възможност да изглеждате добре и да се чувствате комфортно.

Публикувайте коментар

* Попълвайки тази форма Вие се съгласявате с Политиката за поверителност на Drum.bg.

прочетете също