Гиле претърпя катастрофа

от Валентин Начев

Победителят от миналогодишния сезон на „Звезде Гранда“ Амар Яшарспахич-Гиле катастрофира вчера. Гласовитият певец се прибирал от важна среща, когато колата му излетяла от шосето близо до град Фоча, Босна и Херцеговина.

Тежка серия от катастрофи напоследък се случват с изпълнители от шоубизнеса в бивша Югославия. След тежкия пътен инцидент, който претърпя Драгана Миркович наскоро, в поредицата от неприятни произшествия се включи и големият победител от миналогодишния сезон на „Звезде Гранда“ – Амар Яшарспахич-Гиле. Вчера около 17.00 ч.  българско време, връщайки се от делова среща, талантливият изпълнител излетял с колата си в канавката близо до град Фоча, като избягва челен удар с насрещно движещ се автомобил. „Всичко се случи изключително бързо. Забелязах срещу мен водач, който навлезе в моята лента, опитвайки се да изпревари камион. За да избегна удара си с него, завъртях волана надясно и се оказах в канавката.“, споделя Гиле.

На мястото на инцидента веднага пристигнали екипи на полицията и спешна помощ. След направен преглед от лекар се установило, че Амар Яшарспахич има охлузвания по главата, но бил освободен за домашно лечение. „Да благодаря на Бог – жив съм. Щетите по автомобила са по-сериозни, но не това е най-важното.“, допълва още Гиле.

Талантливият изпълнител се надява да се възстанови по-скоро и отново да се завърне на музикалната сцена.

Публикувайте коментар

* Попълвайки тази форма Вие се съгласявате с Политиката за поверителност на Drum.bg.

прочетете също