Шеф на мебелна къща се кандидатира за кмет на Пазарджик

Собственикът на мебелна къща „Явор“ Благо Солов се кандидатира за кмет на Община Пазарджик. Той е издигнат и подкрепен от НФСБ и лично председателят на ПГ на „Патриотичен фронт“ Валери Симеонов го представи вчера. „Икономическото възраждане на общината са основната причина да подкрепим представител на средния бизнес у нас. Гласуваме му изключително доверие, защото с честен труд и воля е устоял на всички предизвикателства и икономическа ситуация“, коментира пред журналисти Симеонов.

Благо Солов е един от най-уважаваните бизнесмени в Пазарджик и се ползва с доверие у своите съграждани. Той винаги е имал активна позиция по всички проблеми в града и често дарява средства на домове за деца и хора в нужда, без да го афишира публично. „Имам желание хората в нашата община да живеят по-добре, бизнесът да работи прозрачно и демократично в полза на гражданите“, сподели Солов по време на представянето си. Той допълни, че е много важно да бъде сложен край на корумпираното управление и бе категоричен, че кметът не е цар, а избраник на гражданите и именно за тях трябва да работи.

Благо Солов е подкрепен още от Костадин Деянов – член на НС на ПП „Зелените“ и Румен Йончев – председател на ЗНС и съпредседател на Народен съюз.

Публикувайте коментар

* Попълвайки тази форма Вие се съгласявате с Политиката за поверителност на Drum.bg.

прочетете също