„Пепеляшки“ с добри сърца

В унисон със сюжета на любимата детска приказка, вчера вечерта участничките от риалити проекта „Мис Пепеляшка“, подкрепени от свои приятелки, носителки на титли, продължиха каузата „Надежда за Иво“ с благотворителни ревюта. Домакин и съорганизатор на събитието беше ресторант „Третия етаж“, намиращ се в търговски център „Надежда“

В събитието взеха участие три модни марки, като всяка от тях предостави за каузата сумата, равна на един свои тоалет! Новите тенденции за сезон лято бяха представени от Катрин Вачева, Зорница Линдарева, Светлана Василева, Мариана Маринова и Александра Милтенова. Момичетата бяха подкрепени от топ модела Петя Велкова, Лейди България Мадлен Иванова и певицата Ани Сарандева! Водещ на събитието беше Наталия Димитрова.

miski 3

Бяха представени моделите на Juli Couture, Бутик Резерве и la Cle – на дизайнерката Яна Наскова. Всяка една от миските дари по една своя рокля, като всички модели ще бъдат представени в страницата на „Мис Пепеляшка“ във Фейсбук, а парите от закупените рокли отново ще влезнат в сметката за дарение на Иво.

Иво е на 13 години от град Раднево, има рядка форма на рак и тялото му образува тумори. Благодарение на съвременната медицина за Иво има надежда. Ново лекарство може да се справи с туморите на детето. За съжаление лечението е скъпо – 1700 евро е цената на месечната доза . Това е и причината момичетата да обединят усилия в покриване на поне няколко такива дози за Иво .

Първоначално дариха половината от хонорарите си в предаването, а с благотворителната вечер се събра още една част от сумата необходима за следващия месец. Кампанията ще продължи на месечна база, като всеки който има желание да се включи може да дари по сметка, която ще бъде изписана във фейсбук старницата на момичетата. Ще продължим и търга с техни тоалети и тоалети предоставени от дизайнерите, взели участие в събитието, като част от приходите отново ще отида по сметката на Иво!

Публикувайте коментар

* Попълвайки тази форма Вие се съгласявате с Политиката за поверителност на Drum.bg.

прочетете също