Никола Тодоров представя нова песен след 4-годишна пауза

от Даниел Иванов

Никола Тодоров представи днес новата си песен „Садила мома ядено лозе“. Музиката и текстът са народни, а за аранжимента се е погрижил Петьо Кръстев. Видеото се завъртя премиерно в ефира на Фен ТВ и Фен Фолк ТВ.

След близо 4-годишна пауза младият народен певец зарадва почитателите си с чисто нов проект. „Садила мома ядено лозе“ е малко позната за широката публика песен от македонския край. Фолклорният изпълнител сподели, че именно такива композиции би искал да представя и в бъдеще. „Изключително съм щастлив да представя нов проект. По време на концертни изяви хората непрекъснато ми задават въпроса кога ще чуят и видят нещо ново от мен. Около четири години не бях заснемал клип, въпреки че не съм престанал да работя по нови песни. Реших да отделя време на семейството си и това е единствената причина да не се показвам в публичното пространство, но обещавам повече да не правя такива паузи в кариерата си!“, коментира Никола Тодоров.

Видеото към „Садила мома ядено лозе“ е заснет в навечерието на рождения ден на изпълнителя в родния му град. „Това е моята изненада за всички, които ме харесват и оценяват това, което правя. Много се радвам, че заснехме клипа на едно от най-красивите места в Благоевград – Вароша. Искам да изкажа благодарност на целия екип на Ненчо Касъмов, които се погрижиха за проекта“, допълва още Никола.

От днес всички ценители на фолклорната музика могат да гледат „Садила мома ядено лозе“ в ефира на Фен ТВ и Фен Фолк ТВ.

Вижте новия клип на Никола Тодоров:

[ot-video][/ot-video]

4 коментари

Наска Димитрова 16.07.2015 - 19:28

Както винаги си добър,Ники!УСПЕХ!

Отговори
Наска Димитрова 16.07.2015 - 19:28

Както винаги си добър,Ники!УСПЕХ!

Отговори
Stefi Spasova 15.07.2015 - 17:59

Zlatna ti usta Niki. Davai napred i ne se otkazvai!!! Imash golqma darba !!!!!

Отговори
Vanq Beramova 15.07.2015 - 13:16

YSPEX.

Отговори

Публикувайте коментар

* Попълвайки тази форма Вие се съгласявате с Политиката за поверителност на Drum.bg.

прочетете също