Най-известните индийски актьори пристигат в България

Двамата най-известните индийски актьори – Шахрукх Кхан и Каджол пристигат в България, за да заснемат един от най-високобюджетните филми в историята на Боливуд.

Лентата към екшъна Dilwale („Човекът с голямото сърце“) ще се снима в близост до ваканционното селище Албена на родното море. Обичаният актьор Шахрукх Кхан изпълнява главната мъжка роля в продукцията, която обещава да бъде най-зрелищната в индийското кино. Близо 30 локации вече са превърнати в декор за снимките, а българските фенове нямат търпение да се докоснат до своите любимци. Главната женска роля в екшъна е поверена на една от най-красивите актриси Каджол. Най-романтичната екранна двойка, както биват определяни от публиката двете звезди, се очаква да пристигнат в края на този месец с екип от над 100 души, включително персонален готвач, фитнес инструктор и масажист. Те ще отседнат в петзвезден хотел в Албена, избран лично от Кхан заради прекрасната природа и обслужване.

Шахрукх Кхан е номиниран цели 15 пъти за наградата най-добър актьор на Боливуд, а филми, в които той участва, дори са се борили за Оскар. Сексимволът на Индия е един от най-богатите хора в страната си. официалната му страница във Facebook има над 13 милиона почитатели от цял свят.

Публикувайте коментар

* Попълвайки тази форма Вие се съгласявате с Политиката за поверителност на Drum.bg.

прочетете също