“За добро събрахме се“ събра Лилия Семкова и фермерите

Лилия Семкова представи най-новия си проект, носещ позитивното заглавие „За добро събрахме се“. В клипа към песента вземат участие едни от най-близките й приятели от риалити формата „Фермата“.

„Поводът е видеото, причината – приятелството!“ стана мото за всички, които пътуваха стотици километри, за да се срещнат в „Дивата ферма“ на менторите Бети и Ники в Родопите. Именно това китно място се превърна снимачна площадка за последното видео на Лилия Семкова. В него главни герои са част от емблематичните фермери – Митко, Георги, Алекс, Нина, Сашо и Симеон. „С моите приятели от „Фермата 4“ не се бяхме срещали дълго време. Реших, че трябва да направя нещо и да увековечим взаимоотношенията, които имаме. Обадих се на повечето от тях, за да се съберем и да споделим два прекрасни дни заедно. За съжаление не всички успяха да дойдат, но съм сигурна, че скоро отново ще организираме и друга среща. Благодаря от цялото си сърце на Бети и Ники за гостоприемството и невероятните емоции!“, сподели Лилия.

„За добро събрахме се“ е авторска песен на фолклорна основа по музика и аранжимент на Стефан Йорданов от „Роял Бенд“, текст на певицата Славена Шуганова и микс и мастеринг на Маргарит Русев. Видеото е дело на Павел Петлички, а кадрите с дрон – на Георги Костадинов.

„Искрени благодарности към всички, без които този проект нямаше да се осъществи! Обещах на музикалните почитатели, че следващата ми песен ще предизвиква само радост и усмивки. Надявам се да съм го постигнала и хората да се забавляват от сърце“, не крие вълнението си Лилия Семкова.

Публикувайте коментар

* Попълвайки тази форма Вие се съгласявате с Политиката за поверителност на Drum.bg.

прочетете също