„Колект център“ ООД дарява предпазни средства на нуждаещи се

Колект център ООД подпомага нуждаещи се в гр. Якоруда, гр. Велинград и гр. Благоевград

В условията на глобална пандемия нещата, които могат да ни запазят и съхранят като общество, са съпричастността и добротата. В битката за борба с ограничаването на разпространението на COVID-19, най-беззащитни са тези, които не могат да си осигурят предпазни средства – маски за лице и дезинфектанти. Дори и в тези времена добрите хора не губят сила и воля да помагат.

Един от добрите примери е дружеството „Колект център“ ООД, което започва своя кампания за дарение на лични предпазни средства и средства за дезинфекция към нуждаещи се учреждения. Началото на кампанията е в гр. Якоруда, където са осигурени лични предпазни средства за служителите на МВР, които ежедневно са на първа линия в борбата с вируса.

Личните предпазни средства представляват маска за лице, изработена от висококачествени материали от български производител. С това дарение и началото на кампанията от дарения, „Колект център“ ООД иска да даде пример, като избора на начало на кампанията не е случаен – Якоруда е родният град на управителя на „Колект център“ ООД – Ахмед Шуганов.

Кампанията продължава в гр. Велинград, където ще бъдат осигурени средства за персонала, децата и младежите от „Център за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания“ в. гр. Велинград.

„Колект център“ ООД ще осигури дезинфектант за ръце и лични предпазни средства – маски за персонала и младежите в „Център за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания Св. Йоан Рилски“, гр. Благоевград.

От компанията ни увериха, че ще продължават да търсят хора и институции в нужда, на които да бъде помогнато, както и напомнят как да се пазим в условията на пандемията:

– Ако можете останете вкъщи и ограничете излизанията до неотложните;

– Мийте ръцете често и внимателно, особено след като се приберете вкъщи;

– Спазвайте дистанция от минимум 2 метра;

– Използвайте лични предпазни средства.

От страна на получателите на даренията е изразена благодарност, към „Колект център“ ООД за навременната помощ.

Публикувайте коментар

* Попълвайки тази форма Вие се съгласявате с Политиката за поверителност на Drum.bg.

прочетете също