Звездите съветват кога да се подстригваме

от Валентин Начев

Подстригването на косата е нещо много важно, не само за нейния вид и състояние, а за цялостното състояние на организма. Луната е неразривно свързана със съдбата ни през целия живот. Астролозите съветват кои дни са подходящи за подстригване според лунния ден:

5-ти лунен ден – удачен е за подстригване, може да предизвика материални и финансови печалби.

8-ми лунен ден – много благоприятен за подстригване. Привлича към човека здраве, дълголетие, повишаване на социалния статус, финансови печалби, приятелства.

11-и лунен ден – подходящ ден за подстригване. Изострят се интуицията, способностите за прозрения, съобразителността и бързото мислене.

13-и лунен ден – подстригвайте се и ще се чувствате много привлекателни, тонизирани. Подстригването на този ден привлича щастие, късмет.

14-и лунен ден – благоприятен. Подстригването привлича успехи в професионалната област, повишаване на финансовите приходи. Подобряват се отношенията с по-висшестоящите в служебната йерархия.

19-и лунен ден – подстригвайте се. Според тибетските насоки ако се подстригвате винаги на този ден, можете да удължите живота си.

21-и лунен ден – добър ден за подстригване. Привличат се радост, късмет, енергичност, печели се вниманието на околните в положителен смисъл.

22-и лунен ден – можете да се подстригвате, ако не сте предразположени към напълняване. В противен случай – избягвайте да пипате косата, защото вероятно е да напълнеете.

23-и лунен ден – много благоприятен. Привлича здраве, подобрява се тенът, а енергията се усилва.

26-лунен ден – много подходящ ден за подстригване и правене на нови прически. Повишават се жизнените сили, подобрява се настроението, възниква усещане за пълно щастие.

27-и лунен ден – подстригвайте се. Всичко ще е наред, дори ще забравите някои неприятности. Просто ще се чувствате щастливи.

28-и лунен ден – подстригвайте се. Продължава тенденцията от 27-ми ден. На следващо място, преди да отидете на фризьор е хубаво да знаете, че човекът, който ви подстригва, променя вашето биополе. Избирайте жизнерадостен и енергичен майстор, тогава животът ви ще се промени към по-добро. Колкото по-възрастен е фризьорът или бръснарят, толкова по-силно е неговото влияние. Ако сте щастливи и не желаете да променяте сегашното си положение, по-добре седнете при по-млад.

Публикувайте коментар

* Попълвайки тази форма Вие се съгласявате с Политиката за поверителност на Drum.bg.

прочетете също