“Глътка здраве” с Енджи Касабие и Рабих ел Зейн във Фабрика за храна и танци

Представете си едно различно място, място което е пълна противоположност на това което ви заобикаля всеки ден. Място, което ви дава щастие, здраве и има сила, която да промени живота ви.

Проектът “Глътка здраве” с д-р Енджи Касабие и Рабих ел Зейн ще обедини от 5-7 юли почитателите на здравословния начин на живот и лайфстайл. С страхотни домакини са Фабрика за храна и танци.

„Имаме голямото желание да ви разкажем за силата на чистия въздух, вода, слънце за нашето песто от коприва и семена, приложимо от закуската до вечерята за профилактика на носа с мед или масло” разказват с гордост Руслан Радков и Галя собствениците на Фабрика за храна и танци.

В новия проект “Глътка здраве” д-р Енджи Касабие и а Рабих ел Зейн “Мистър Ливан” ще обърнат внкмание на най-малките посетители – децата.

Как да се хранят здравословно, какво е полезно да се хапва, да пием ли повече вода? Полезни съвети и практични занятия сред природата .

“Когато пред нас застане възрастен, ние виждаме детето в него. Припомняме му за света, който е забравил и начина по който да се върне към него.

От 5-7 юли децата ще се насладят заедно със звездния диетолог д-р Енджи Касабие на истинска детска кухня за приготвяне на сушени плодове (при лошо време).

По време на здравословното събитие “Глътка здраве” с д-р Енджи Касабие гостите ще се потопят в атрактивен сух басейн с 300 000 бр. топки, вечерно пяна парти.

В сезона на светулките тук може да се ходи на лов (за светулки).

Деца приготвят сурови бонбони; Шоколадова работилница.

Деца приготвят суши и сладолед.

Уъркшоп „Кожарско ателие“

Деца и родители могат да си изработят ,собственоръчно, малки аксесоари от естествена кожа.

Какво ни прави специални ?

Готови ли сте да изобретявате и преоткривате света?

Д-р Енджи Касабие и Руслан Радков ще ви покажат как от 5-7 юли във Фабриката за храна и танци.

По време на здравословното събитие д-р Енджи Касабие ще представи своята първа линия продукти за здраве и красота.

Публикувайте коментар

* Попълвайки тази форма Вие се съгласявате с Политиката за поверителност на Drum.bg.

прочетете също