FolkPlus ще награди най-добрите изпълнители на 2019

от Павел Илиев

Сайтът FolkPlus ще раздаде своите награди на бляскава церемония на 18 февруари в клуб Illuzion, Студентски град, където ще присъстват и най-големите звезди на родната фолк сцена.

Гласуването за наградите вече тече с пълна сила и всеки читател на музикалния портал може да даде своя вот за избирането на победителите. Организаторите обещават честно гласуване и поради тази причина всеки читател може да подкрепи фаворитите си само веднъж. За „Певец на 2019“ са номинирани младите изпълнители Галин, Денис Теофиков, Фики и Меди, които ще премерят сили с „тежката артилерия“ на родния фолк – Илиян, Константин и Тони Стораро.

В категорията „Певица на 2020“ единствено Теди Александрова се нарежда до имена като Алисия, Анелия, Галена, Емануела, Емилия, Преслава и Цветелина Янева. При коя от гласовитите дами ще отиде статуетката все още не е ясно. Интересно, обаче, ще бъде дали любимките на публиката Преслава и Галена ще загърбят враждата помежду си и ще се качат на една сцена.

Сайтът FolkPlus ще заложи за церемонията на много от новите имена в попфолка – ще можем да чуем последните хитове на Таня Маринова, Меди, Малката и други. Музикалният портал възражда традицията за връчване на награди всяка година. Както вече знаем, останалите награди за фолк гилдията, като тези на „Нов Фолк“, „Планета ТВ“ и „Фен ТВ“, вече не се провеждат.

Екипът на DRUM.bg желае успех на FolkPlus Illuzion Awards 2019.

Публикувайте коментар

* Попълвайки тази форма Вие се съгласявате с Политиката за поверителност на Drum.bg.

прочетете също