Дъщерята на Ваня Червенкова стартира собствен бизнес

Дъщерята на Ваня Червенкова – Никол започна свой бизнес. Тя е решила да се занимава с внос и продажба на коса и арганово масло. Много хора се изненадаха, че момичето не върви по стъпките на известната си майка, а прави завой в съвсем различна посока.

Никол започна да развива нов за семейството бизнес. Тя се е отдала напълно на внос и продажба на естествена коса за салоните за красота у нас, арганово масло и различни козметични продукти. За по-малко от седмица официалната й страница Nikol Style събра над 2000 почитатели, които я подкрепят в новото начинание. Разбира се, типично по български, завистта не закъсня и недоброжелатели побързаха да изсипят куп негативи по адрес на прохождащата бизнесдама. Никол е помолила собствениците на страници, предлагащи така нашумялата диета на майка й да помогнат, промотирайки нейния сайт. Веднага срещнала гневни упреци и обиди, които със сигурност биха рефлектирали и върху най-силните духом хора. Късно снощи Ваня Червенкова излезе с гневно обръщение в личния си профил във Facebook. Тя е разочарована, обидена и ядосана, че личности, които печелят пари на неин гръб, предлагайки собствената й диета, си позволяват да обиждат дъщеря й.

Екипът на Drum.bg пожелава попътен вятър и успехи на Никол в новото й начинание. Дано все по-рядко се сблъсква с хорската завист.

Публикувайте коментар

* Попълвайки тази форма Вие се съгласявате с Политиката за поверителност на Drum.bg.

прочетете също