Дани – новият секссимвол в попфолка

от Валентин Начев
Дани е новото лице в българския поп-фолк, което ще изненада меломаните. Той е млад, талантлив и твърдо решен да достигне до сърцата на феновете. Близки до изпълнителя дори са убедени, че ще стане новият секссимвол на българската сцена.
Ариф Моллов (Дани) е роден на 27 август 1997 г. гр. Разлог. Студент е в Софийски университет, специалност „Музикална педагогика“. Музиката е неизменна част от ежедневието му още от ранна детска възраст, но през последните 2-3 години тя става и негово призвание.
Зад гърба си певецът има богат опит на сцена – участвал е в много на брой конкурси и фестивали, а медалите и грамотите му са доказателство за постигнатия успех. Самият той твърди, че се чувства подготвен за това, което публиката изисква от всеки един творец, и е щастлив от факта, че дори преди официалната премиера дебютната му песен вече печели сърцата на меломаните.За музиката на „Да си моя“  Дани се е доверил на младия композитор Васил Тодоров, а текстът е дело на Ерос. Преди броени дни е бил заснет и видеоклипът към песента, който се очаква да бъде промотиран на 22 май в ефира на Hit Mix Music. Според екипа, работил върху парчето, то притежава всички качества, за да се превърне в хит. Убеден в успеха на „Да си моя“, Дани няма търпение да започне работа по следващия си проект.

Публикувайте коментар

* Попълвайки тази форма Вие се съгласявате с Политиката за поверителност на Drum.bg.

прочетете също