Богаташи наддават за VIP билети за концерта на СЕСА в Несебър

Истинска война се заформи в родните VIP среди заради грандиозния концерт на СЕСА в Несебър, който ще е следващия петък – 21 август. Причината за раздора се оказаха най-хубавите места за предстоящото събитие, които обаче са ограничени.

За място във VIP зоната, която ще се намира в непосредствена близост до сцената и ще предлага възможно най-добрата гледка към кралицата на балканската музика, вече наддават множество бизнесмени, богаташи и звезди от родния шоу-бизнес. Говори се също, че до ценните VIP-пасове са се добрали и видни политици и държавни служители – не само от България, но и от чужбина. Така следващата седмица в Несебър на едно място ще се събере за първи път елита на Балканите.

Скъпоценните пропуски могат да бъдат закупени единствено от организаторите на концерта и заради огромния интерес въобще не са стигнали до мрежата на Eventim. Със сигурност последните бройки ще бъдат разграбени следващите няколко дни, съобщават от Moko Solution.

С цел да бъдат избегнати задръстванията в деня на концерта, организаторите призовават феновете да се придвижат колкото се може по-рано и по възможност да не навлизат в зоната на стадиона с автомобили. За актуална информация относно организацията на концерта следете всекидневно официалната страница на събитието във Facebook.

Публикувайте коментар

* Попълвайки тази форма Вие се съгласявате с Политиката за поверителност на Drum.bg.

прочетете също