Енджи Касабие стана майка за първи път

от Оля Ал-Ахмед

Бебето е момче и се казва Раян

Известната диетоложка Енджи Касабие роди първия си наследник. Чаровната блондинка даде живот на момченце във вторник вечерта. Новината идва от пиара Наско Лазаров, който пусна честитката по-долу в Instagram.Енджи Касабие и съпругът ѝ Рабих Ел Зейн са станали родители на малкия Раян на 14 януари в 7 ч. Лазаров благодари и на доктор Иван Сигридов – гинеколог, помогнал на стотици жени с проблемни бременности.

Бебето носи името Райън, което в превод от арабски означава “ свеж, бодър, пълноценен“. Таткото на бебето – Мистър Ливан 2014 Рабих Ел Зейн е присъствал на раждаднето.
Касабие призна, че е бременна в началото на октомври. Тогава тя съобщи, че е в седмия месец. Терен на признанието й пък стана студиото на риалити предаването „Игри на волята“.

Диетоложката и Рабих Ел Зейн си казаха заветното „да“ на две церемонии през 2016 г. Оттогава двойката се опита няколко пъти да увеличи семейството си с още един член. Мечтата им е вече реалност, като малкият Райън е проплакал за първи път в болница в София, информира пиарът на Касабие Атанас Лазаров.

Публикувайте коментар

* Попълвайки тази форма Вие се съгласявате с Политиката за поверителност на Drum.bg.

прочетете също