А. Владимирова: Тутракан заслужава човек като Кристиян Калчев

– Здравейте! Бихте ли се  представили ?

Здравейте ! Казвам се Анастасия Владимирова, на 28 години. Бесарабска българка съм и от 11 години живея в България.  Доктор съм по Международни икономически отношения, с тясна специализация „Енергийна дипломация“. Работя в голяма международна компания.

– От къде се познавате  Кристиян Калчев ?

Познавам Кристиян от 3 години. Запознахме се чрез група на млади дейни хора, които работят за укрепването на международни връзки на България и сътрудничество, в това число и с Русия. Хора с активна обществена и политическа нагласа, на които не им е безразлично бъдещето на България.

– Като какъв познавате г-н Калчев в личен план ?

Кристиян е  надежден и верен приятел, който държи да помага на хората около него, със силно изразено чувство на обществен дълг.

– Мислите ли, че той може да е полезен на своята община и по какъв начин ?

Сигурна съм, че Кристиян ще допринесе много за развитието на община Тутракан. Той е много деен, изключително организиран и отговорен, което доказва и доверието, което му оказват изключително много хора от целия свят. Уникално е за един млад българин да успее да развие толкова силно сътрудничество както в политиката, така и в бизнеса в международен план, да завърши висшето си образование в най-добрия университет в Москва, да поеме опит от Русия, Виетнам, Китай, Куба, да продължава да развива активно отношенията между България и тези страни въз основа на лични контакти и постижения, рефлектиращи в инициативи и идеи, които подобряват живота на обикновени хора. Точно такава трябва да бъде политиката – когато се мисли за хората!

Коя негова черта възприемата като най-силна ? 

Отговорност може би е най-силната черта на Кристиян, макар че ми е трудно да определя кое точно е най-силното. Той има набор от качества на истински млад лидер, обществен деятел и, разбира се, силен политик, но при това винаги запазва най-важното – човешко в себе си и се грижи за проблемите на хората, като се опитва да помага и да решава много важни ситуации. Има много реални добри идеи как да го направи и важното е, че наистина го прави.

– Какво му пожелавате за напред ? 

Пожелавам на Кристиян успех на предстоящите избори! Вярвам, че ще спечели каузата, за която той се бори – повишаване на благосъстоянието и просперитета на хората. Тутракан и селата заслужават тази победа! Сигурна съм, че ще бъде силен истински български политик както на местно, така и на национално, а и на международно равнище.

Интервюто взе: Николай Стефанов

Публикувайте коментар

* Попълвайки тази форма Вие се съгласявате с Политиката за поверителност на Drum.bg.

прочетете също