Славена и Ерик отпразнуваха двоен рожден ден

Снощи Славена и Ерик отбелязаха своите рождени дни в компанията на много близки и приятели в столичния клуб Secrets. Партито продължи до ранните часове и забавлението беше на макс.
Партито уважи собственика на музикална компания Diapason Records – г-н Ненчо Касъмов, който продуцира двамата изпълнители. Освен него на горещия купон присъстваха композиторите Мартин Биолчев, Теодор Ташев, Радостин Кишев, гласовитият Джордан, както и много и други музиканти. Звездното присъствие бе допълнено от топгримьора Бони. На партито бе забелязан още режисьорът Иво Гергинов, който засне последното видео на Славена – „По женски” в дует с колежката й Кристина.
Купонът бе на ниво и всички гости на двамата рожденици се заболяваха до рано сутринта. „Много се радвам, че тази година празнувахме заедно с Ерик. Той е не само мой колега, но и близък приятел. Беше страхотно, че успяхме да съберем нашите близки и приятели на едно място. Благодарим на клуб Secrets за любезното домакинство.”, каза Славена. „Получи се много добро парти. Аз също много си я обичам Славена и се радвам, че тази година отбелязахме рождените си дни заедно. Може пък да го превърнем в традиция!”, допълни още дългокосият изпълнител. 

10525896_311060759060730_7745818484524486753_n


Освен поздравления от гостите в заведението рождениците получиха много пожелания и от своите колеги от Diapason Records, които не успяха да присъстват на партито заради професионалните си ангажименти в други точки на България.
В края на вечерта Славена и Ерик бяха изненадани от клуб Secrets със специално изработена торта, украсена с лика на двамата изпълнители.
Освен сладкото изкушение, което опитаха всички гости на купона, рождениците получиха и много други подаръци. „Аз дори казвах на хората, че няма нужда да ми носят подаръци. За мен най-важното е да бъда в компанията на хората, които обичам. Това е най-хубавият подарък!”, сподели Славена. „Дано в бъдеще да посрещаме така още много рождени дни. Пожелавам си да сме живи и здрави, защото здравето е най-важното, колкото и банално да звучи.”, сподели Ерик. „Много благодаря от името на двамата на всички, които уважиха нашия празник и за множеството поздрави, които получихме от тези, които не успяха да присъстват.”, допълни още той.

информация: Diapason Records

Публикувайте коментар

* Попълвайки тази форма Вие се съгласявате с Политиката за поверителност на Drum.bg.

прочетете също