Пиенето по време на диета не е вредно!

Køb Cialis piller online med hurtig levering
Der er ingen ben i at bestille potens-piller online. Tadalafil går simpelthen ind og hæmmer enzymet, som er et stof mænd danner, der svækker evnen til https://danmarkpiller.dk/cialis-soft-uden-recept.html at føre blod til penissen.
По принцип се смята, че алкохолът е вреден при спазване на диети. Общоприето е, че най-ефективният начин да отслабнем е да не консумираме никакви спиртни напитки, когато спазваме хранителен режим. На повечето хора това им се струва невъзможно за спазване и повече от 80% „прегрешават“. Факт е, че най-ефикасно бихме отслабнали ако просто променим навиците си.

Какво казва науката?

Много проучвания ни показват, че алкохолът не е чак такъв голям враг на диетите. Някои напитки дори влияят ползотворно на организма ни. Според диетолога Мартин Беркан консумацията на алкохол подобрява инсулиновата чувствителност, намалява концентрацията на триглицериди и подобрява гликемичния контрол, което се отнася не само за здравите хора, но и за тези, болни от диабет.

Беркан допълва и дава за пример умерените пиячи, които живеят по-дълго от тези, които не консумират алкохол. Спиртът понижава риска от сърдечно-съдови заболявания, защитава срещу синдрома на Алцхаймер, ревматоиден артрит, различни видове рак, обикновени настинки, депресия и много други заболявания.

В последно време науката бе опровергана и по отношение на схващането, че алкохолът потиска загубата на тегло. Известният диетолог Алън Арагон посочва, че според проучване, консумирането на 56 грама етанол дневно (четири бири), не влияе негативно върху свалянето на килограми. Изследването включвало мъже, които не консумират никакъв алкохол и такива, които пиели по 4 бири на ден. И двете групи били подлагани на еднаква физическа активност. Накрая индексът на телесна маса на всички субекти била една и съща. Арагон заключва, че алкохолът в умерени количества по време на диета влияе благоприятно върху свалянето на килограми.

Хубаво е да се знае, че чаша червено вино съдържа 10 грама мазнини и 3 грама въглехидрати, а в бялото вино има по-малко от 1 грам въглехидрати. В джина, рома, скоча, уискито и водката няма въглехидрати.

Екипът на Drum.bg също е на мнение, че най-добрата и ефективна диета е, когато променим изцяло вредните си навици. Редовното хранене, умерена физическа активност и понижени нива на стрес гарантирано ще допринесат положително върху здравето на всички нас.

Публикувайте коментар

* Попълвайки тази форма Вие се съгласявате с Политиката за поверителност на Drum.bg.

прочетете също