Двойните стандарти на САЩ правят борбата им срещу ИДИЛ несериозна!

от Оля Ал-Ахмед

Двойните стандарти на  САЩ  правят борбата им срещу ИДИЛ несериозна!

България – апетитна за ислямистите!

Балканите – цел №1 за ислямистите от ИД

идил

Вече било решено, че България и Испания ще са първите страни в Европа, където ще се установи  „Черният Харифат на пророка Мохамед”! След постигането на пълна победа в Ирак, фанатичната сунитската групировка “Ислямска държава в Ирак и Леванта” (ИДИЛ) планира да създаде първият ислямски халифат в Европа и вече да се нарича ИД – „Ислямска Държава”, заяви нейният фанатизиран лидер Абу Бакр Ал-Багдади пред иранската агенция Mehr News Agency.

Според плановете на черните джихадисти, първата страна на Балканите, където ще се развее великото черно знаме, ще е България. Първо, заради отличното й стратегическо положение и второ, поради хилядите последователи и многото мюсюлмани, които чакали само сигнал от своите водачи да се жертват в името на Аллаха. Като dead-line за постигане на тази цел ИДИЛ си е начертал 2020г в програмата си.

idil_013  idil014

Както вече стана известно, Ал-Багдади разкрил плана си за управление на бъдещия Халифат, в който далите му клетва за вярност бойци, ще се разпореждат с живота, имотите и жените на европейците. Всеки, който успее да завербува минимум 10 души за поддръжници на ИДИЛ, ще бъде помазан с благословията му. След което ще създадат ислямски халифат във всяка европейска страна. Във Великобритания ислямистите вече излизат на открити протести в поддръжка на радикалният ислям с лозунги призоваващи приемането на шериат на острова.

В края на миналия месец ИДИЛ обявиха официално създаването на халифат в завоюваните територии в Ирак и Сирия. Известния ислямски теолог доктор Юсеф Ал-Кардауи, отбеляза пред ИТАР – ТАСС, че това далеч  не съответства на нормите на шериата. Владенията трябва да се разширят!

Сунистките джихадисти на „Ислямската държава” начертаха вече картата на териториите, които задължително трябва да попаднат под „черното знаме” и законите на шериата. В тази карта попада и територията на днешна България! Според картата в халифата на ИДИЛ влиза Македония и всички страни от бивша Югославия, както и България, Румъния, Албания и Гърция.

Испания, която е била управлявана от мюсюлманите до края на 15 век и по-конкретно Андалусия, тогава Кордовски Халифат, ще бъде неотменна част от новият халифат, както и страните от Балканите и част от Източна Европа, включително Австрия. Към халифата ще бъдат задължително включени и всички съществуващи мюсюлмани по света в страните, в които живеят. Доста големи амбиции имат екстремистите към Европа! Апетит, който вече не им се побира в чиниите!

Обявената от фанатичните джихадисти държава се описва като „най-значимото развитие на международния джихадизъм и ислямизъм в световен мащаб!” Какво правят САЩ в случая, които се пишат за борец №1 против тероризма!?!

Иранският  външен министър заяви в интервю пред  Mehr News Agency и предIRIB, че американските двойни стандарти  правят  борбата им срещу терористите от ИДИЛ  „несериозна“. Мохамед  Джафад Зариф апелира, че „борбата с тероризма и екстремизма изисква международно сътрудничество”. BBC твърдят, че Иран и САЩ си сътрудничат, за да се изкорени терористичната организация ИДИЛ в Ирак, иранският външен министър подчерта, че „САЩ не подхождат сериозно в борбата си срещу ИДИЛ и техните корени по света заради двойните им стандарти! САЩ подкрепяха ИДИЛ  в Сирия, а сега  искат да се борят с тях в Ирак“, заяви Зариф и добави, че ИДИЛ веднъж е пуснал корени в Сирия, днес тя е в Ирак , а утре ще заплаха други страни.

Опасността от радикализъм и краен ислям е надвисла като черен облак над света, но дъжда от този облак все още не е завалял. Какво чакаме, да ни залее черният порой ли!?!  Цялата световна общественост, всички световни организации защитаващи правата на човека трябва да се надигнат и заедно, с общи усилия прогонят този задаващ се „черен облак” над Европа. Необходимо е силно международно сътрудничество с един, общ лозунг – Светът против насилието и екстремизма! Длъжни сме да опазим нашите земи, територии и ценности. И ако България има стабилна вътрешна политика и здраво правителство това е възможно, в противен случай сме застрашени от „черна градушка” и където застраховките не важат!

idil_011  idil_012

 

Снимката на терориста Абу Бакр Ал-Багдади със сенатора е направена на границата на Сирия с Турция на окупираната от терористите сирийска територия до град Алеппо /Халеп/. Републиканецът – сенатор Джон Маккейн , който само преди няколко месеца бе на официална визита при Орeшарски и му нареди да спре проекта „Южен поток“, преминава нелегално границата на сирийска територия до град Халеп през 2013г . Посещението му е неофициално, затова не е било известно в масмедиите, но в последствие самият сенатор Маккейн си призна за „неофициалната си визита в Сирия и срещата си с т.н. по „светски бунтовници“. По данни на иранското разузнаване Абу Бакр Ал-Багдади има десетки имена, с които се представя, но истинското му име е Шимон Ейлиот и е бил израелски гражданин. Тази информация беше подвърдена и от бившият агент на ЦРУ – разузнавача Едуард Сноуден, който в момента е под закрилата на Руското правителство. Мъжът със смешния мустак и бялата риза, стоящ до Маккейн, е самопровъзгласилият се генерал на така наречената свободна „сирийска армия- Салим Идрисс. Всъшност тази групировка не е нито „Свободна“, нито „сирийска“, нито е „Армия“.

Публикувайте коментар

* Попълвайки тази форма Вие се съгласявате с Политиката за поверителност на Drum.bg.

прочетете също