Свържете се с нас

Лайфстайл

Димитър Динев: С Емануела сме заедно!

Публикувана

на

димитър динев

След множество статии в различни медии за евентуалната раздяла на Димитър Динев и Емануела, богатият наследник излезе с отворено писмо до медиите. Публикуваме го без редакторска намеса:

С Емилия (Емануела) сме заедно 

Постоянните спекулации за отношенията между мен и майката на детето ми създават излишно напрежение. Искам веднъж и завинаги на всички да стане ясно, че ние сме заедно, гледаме заедно синът ни, който расте обграден в с много любов. Обичам Емилия много, това е и причината да създадем заедно дете и и да живеем като семейство.
Друга тема, която циркулира в медийното пространство са отношенията с баща ми. Едно трябва да я ясно на всички – в моята фамилия има практика никой да не се бърка в личния живот на другия и въпреки , че всички сме го правили, това, че държим един на друг винаги ни е водило до консенсус. Уважавам родителите си, а те приемат решенията за личния ми живот напълно.
С това заявявам категоричния си отговор на всички спекулации, относно отношенията между мен и майката на синът ми – Емануела, че сме заедно и аз нито за миг не съм я изоставял .
Димитър Динев

Добавете коментар

Продължете с четенето
Реклама
Коментирайте

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Популярни