Учени: Мъжете компенсират малък пенис с много фитнес

Учени от Калифорнийския университет свързаха маниакалното желание на мъжете да прекарват часове във фитнес залите с комплекс за малоценност. Според тяхно ново проучване стремежът на 78% от представителите на силния пол се дължи на големината на пениса им.

„Малкият размер на мъжкото достойнство е основна причина за вземането на хранителни добавки и химия при момчетата още от ранна тийнейджърска възраст. По този начин те смятат, че компенсират едно за сметка на друго, без да осъзнават последиците от това.“, коментира проф. Джон Линкс. В проучването са участвали 300 представители на мъжкия пол от 16 до 45 годишна възраст, занимаващи се активно с фитнес и приемащи различни добавки. Те са се съгласили да попълнят анонимна анкета, в която задължителна точка била упоменаването на размера на пениса им. „Когато става въпрос за подобни интимни въпроси всички знаем, че мъжете обичат да преувеличават. В случая съм благодарен на участниците, че бяха искрени в отговорите си. Най-вероятно, защото всичко бе анонимно.“, допълни професор Линкс.

Проучването показва, че размерът на половия член на 78% от мъжете, прекарващи голяма част от ежедневието си във фитнес залите, е до 5.1 инча (13 см.). Според американците такава големина на мъжкото достойнство директно попада в категория „малък пенис“.

Публикувайте коментар

* Попълвайки тази форма Вие се съгласявате с Политиката за поверителност на Drum.bg.

прочетете също