Оригинална идея за подарък

от Павел Илиев

oblache kluchodurjatel Едва ли има човек, на който да не му се налага да купува подарък. С повод или без повод всички сме изпадали в ситуация на избор…, избор, който винаги е бил труден. Независимо дали сте мъж или жена, когато се касае за направата на подарък, то и в двата случая трудностите са налични.

Сред основните тревоги и притеснения у човекът, търсещ оригинален подарък са:

– Притеснение дали подаръкът ще се хареса

– Тревога дали подаръкът не е твърде евтин за скъпият ни човек

– Тревога от това дали подаръкът ще се ползва от човекът, на който сме го подарили

– Притеснение дали подаръкът ще пасне на желанията и нуждите на човекът, на който подаряваме

Това са няколко основателни причини, но приятели, спокойно …, днес в Интернет съществуват стотици, да не кажем и хиляди идеи за оригинални подаръци.

В статията ще предложим само една идейка, но наистина те са безброй много. Достатъчно е да потърсите в някоя търсеща машина „оригинална идея за подарък“ или пък на английски –  „creative idea for a gift“ и ще се уверите колко много идеи ще получите.

Връщаме се на днешната идея – тя е – облаче. Подарете облаче на Вашият познат. Не каквото и да е облаче, а специално „вълшебно“ облаче, което позволява Вашите ключове да залепват към него. Този артикул се залепва с двойнолепещо тиксо на шкаф, ракла, гардероб или в друга плоскост, която се намира в коридора на Вашето жилище и служи за лесно достъпване на Вашите ключове. Ако човекът, на който искате да подарите нещо е много зает, с много имоти, то този подарък е подходящ.

Ключодържател като подарък – страхотна идея – плюсовете – евтин, ще се ползва, добре изглеждащ. Минуси – няма…

Артикулът от снимката може да бъде закупен от тук

Публикувайте коментар

* Попълвайки тази форма Вие се съгласявате с Политиката за поверителност на Drum.bg.

прочетете също