Нова мода! Връщане към предишни животи за 50 лв.

Сигурно вече се чували от свои близки и приятели, че са посещавали специалист, който чрез хипноза ги е връщал към предишни техни прераждания. До каква степен това е истина няма как да кажем, защото всеки човек е индивидуален и сам за себе си преценява.

Този метод се нарича регресия. Но какво точно представлява тя?

Хипнотичната регресия е процес, чрез който хората биват въвеждани в по-специално състояние на съзнанието, където те имат възможност лично да възприемат и осъзнават дадена информация за свои предишни животи, а също така и за пътя на душата между отделни прераждания. Целта на тази терапия е едно пълно изживяване на път към себе си и опознаване на душата отвъд границите на настоящето. Специалисти твърдят, че така човек може да разбере себе си по-задълбочено и да открие своята лична мисия и призвание.

Процесът се осъществява в състояние, подобно на медитация. Практикуващите регресия го описват и като будно състояние на ума с визуализиране на образи и картини, посредством всички сетива.

Както във всяка сфера, така и тук, все повече шарлатани започнаха да практикуват метода. Една кратка справка в мрежата ни показва, че средната цена за това удоволствие е 50 лв., а човек може да си запише час за след два месеца. Организират се и групови регресии в различни градове в България, а интересът към тях е огромен.

Потърсихме за коментар един от известните ясновидци, за да коментира набиращата скорост мода. Ето какво сподели той:

„Регресията съществува от много отдавна и със сигурност не е нещо ново. Само много опитен човек може да я прилага, защото смело мога да кажа, че не е толкова безопасна, колкото се твърди. Особено груповите регресии. Освобождаването на духа от тялото под формата на хипноза би могло да доведе до различни последици. Представете си 20 човека, които са хипнотизирани в едно помещение по едно и също време. При малко невнимание от страна на „учителя“ духовете могат да прескочат в чуждо тяло и това изцяло да промени съдбата му. Ако сте вярващи, сами може да си направите изводите. Препоръчвам на всички много внимателно да обмислят последиците от това тяхно желание, преди да се подложат на регресия.“

Публикувайте коментар

* Попълвайки тази форма Вие се съгласявате с Политиката за поверителност на Drum.bg.

прочетете също