Над 3 000 студенти пяха с Галин и Преслава

100 кила показа гаджето, Гери-Никол включи фенове в хореографията

Фестивалът в Пампорово по случай студентския празник и тази година побра над 3000 студенти в изисканата шатра. За трета поредна година организаторите от „Event Academy” направиха и невъзможното, за да зарадват хилядите студенти, а положителните коментари са красноречиви за добре свършената работа.

Бъдещи вишисти от десетки градове успяха да отбележат подобаващо своя 8-и декември в компанията на куп знаменитости, сред които рапърът 100 кила, Гери-Никол Камелия, Галин и Преслава.

100 кила се появи в компанията на красивата си приятелка. Чаровната блондинка, чието име той пази в тайна, спечели симпатиите както на феновете, така и на колегите му. Зад стените на огромната шатра, приютила многобройните студенти, се изяви и певицата Гери-Никол. Изпълнителката на „Момиче като мен“, “Готина и луда” и “Над закона” успя да провокира младежите, а най-отраканите намериха място до нея на голямата сцена. 21-годишната тийнсензация повика трима души, които допринесоха за хореографията и цялостното й представяне. За доброто настроение се погрижиха още Вирго и TRF.

Певецът и музикален продуцент Галин, както и колежките му Преслава и Камелия поставиха грандиозен финал на фестивала на 8-и декември. Всички те пяха без почивки, като цялостната програма продължи приблизително седем часа. Припомняме, че през изминалата година в организирания от Event Academy фестивал се включиха рап изпълнителят и продуцент Криско, хитовото дуо от група Скандау, Тита, Димчо, Вирго, както и певците Алисия, Джена, Фики и Гъмзата. И тази година основни „виновници“ за щурото парти бяха диджеите Тони Джи и Стамен.

„Миналата година чух от приятели за фестивала и колко хубаво са си изкарали. Аз съм студент в Холандия и реших да доведа няколко колеги, да видим за какво става на въпрос. Впечтален съм. В чужбина такива фестивали са много нашумели, но в България се прави за първи път и искам да изкажа своите адмирадии към хората, които са се нагърбили с тази нелека задача. Чувствам се страхотно, купонът тече на макс. Програмата е изключително богата, всяка секунда те държи под напрежение и няма и минута на зацикляне. Догодина ще дойдем пак”, споделя с наш репортер един от хилядите екзалтирани студенти.

Публикувайте коментар

* Попълвайки тази форма Вие се съгласявате с Политиката за поверителност на Drum.bg.

прочетете също