Мис Китай Роузи Джу Син: България е прекрасна страна

от Оля Ал-Ахмед

Мис Китай Роузи Джу Син за първи път в Европа:
България е прекрасна страна, посрещнах изгрева в Созопол

За първото си посещение в Европа носителката на короната Мис Китай – Роузи Джу Син (ROSIE ZHU XIN) отседна в Арт комплекс „Анел“ в Созопол – единствения в света хотелски комплекс – музей на изящните изкуства, съобщава ВИП Комюникейшън.
„Посрещнах изгрева на това невероятно място – от стаята ми има впечатляваща гледка към морето. България се оказа прекрасна страна, хората са много гостоприемни и усмихнати“, сподели първите си впечатления азиатската топкрасавица, която получи от поета и колекционер Ангел Симеонов, собственик на „Анел“, новата му стихосбирка „Душата ми“.
Изящната Роузи и нейният екип бяха посрещнати в комплекса от управляващите съдружници на ВИП Комюниейшън Патриция Кирилова и Дончо Георгиев, които ден по-рано организираха в „Анел“ петото издание на Черноморските Оскари.
Мис Китай
Ден след пристигането си у нас „Мис Китай“ засне професионална фотосесия край скулптурите на големи български майстори, подредени на открито на скалите в уникалния арт комплекс.
Най-красивата китайка дойде в България по покана на Миглена Ангелова и продудентската й къща „Зенит ТВ продукции”, а инициативата има за цел да популяризира страната ни като дестинация в азиатския свят. „Мис Китай“ е придружена у нас от стилистката на конкурса Лили Джанг, която е собственик и главен дизайнер на луксозна марка бельо, Сю Инг – собственик на козметични марки и на СПА верига, както и от адвокат Асен Велинов.
Благодарение на това гостуване обектите, посетени от китайските гости, ще бъдат включени в китайска букинг платформа за индивидуален туризъм, чийто оборот за миналата година е над 100 млн долара. Пребиваването на ВИП дамите в България ще бъде отразено от китайски медии, работещи в областта на туризма.

Публикувайте коментар

* Попълвайки тази форма Вие се съгласявате с Политиката за поверителност на Drum.bg.

прочетете също