Как цветовете в дома променят колелото на съдбата ни?

от Валентин Начев

Всички знаем че времето влияе върху емоциите ни. Замисляли ли сте се какво влияние имат цветовете върху нас, поведението ни и отношението ни към възприемането на събитията, случващи се в околната среда? Един малък пример – усетили ли сте, че носейки жълто, се чувствате ведри и оптимистични. Днес ще разясним какво влияние има върху нас и нашата съдба всеки един от основните цветове, ако той е един от основните в стаята, в която спим или обитаваме най често. Да започнем, заради сезона в който се намираме, а именно пролетно-летният, от зеления цвят! Ако боядисате стаята си в зелено, ще видите колко бързо и лесно ще станете по-успешни както в работата си, така и в семейството. Ще може най-накрая да се сдобиете с нужното повишение в службата, или да намерите работата, в която бихте се чувствали най-продуктивни. Ще започнете по бързо да приключвате и довеждате до край всички работи, свързани с дома и семейството.

Червеното е цвета на страстната любовна емоция. Решавайки стаята си в червено не се учудвайте, че ще станете по-търсени, по-жизнени и по-ухажвани. Дори, за ваша изненада, за вас могат да се сетят и ваши бивши половинки. Накъде ще направлявате енергията на пламенно червения цвят зависи само от вас – дали ще оставите изпепеляващите страсти да ви изгорят или вдъхновяват.

spalnya

Ако желаете повече стабилност, мир и хармония в живота си, вашият цвят е синият. По този начин никога няма да пренасяте натовареността от офиса в своя дом. Дори може да започнете да харесвате лиричната музика и стиховете, или да се отдадете на Йога. Ако искате да сте сте с по-фина фигура, оптимистични и пълни с енергия желание за спорт и динамика, цветът на вашата стая трябва да е жълт. Ще бъдете вдъхновени и ще вдъхновявате хората около вас!

Лилавият цвят ще ви направи по-смели и себеуважаващи се! Лесно ще се реализирате в бизнеса, който желаете. Ще можете и да се престрашите да стигнете и до личността, с която отдавна бихте искали да имате сериозна връзка. Ако търсите повече енергия, тогава боядисайте стаята си в оранжево. С малко оранжеви багри върху стените, ще забравите за бавното сутрешно пробуждане и литрите кафе, с които се наливате. Този цвят допринася да изгоните леността и дрямката, а и ще имате енергия да се занимавате и играете с децата си, дори след тежък работен ден, като така няма да ви се наложи да проспите целия си уикенд.

Ако искате да изчистите себе си ментално и да се разделете с негативната част от миналото, то вашият цвят е белият. Към вас ще започнат да се правят хубави жестве, ще имате хармония в приятелските отношения. Ако хармоничността и добрите жестове на другите към вас ви станат скучни и досадни, винаги може да добавите друг цвят към бялото за да излезете от клишето. Ако пък желаете да сте център на внимание и най крещящата личност в компанията, боядисайте стаята си в сиво. Така вие ще определяте вкусовете на заобикалящата ви среда. Ще сте номер едно и повечето хора ще искат да ви подражават. Ако желаете да излъчвате агресивност, да си разчистите сметките с враговете си в работата и живота, то вашият цвят е черният. Така няма да бъдете ничия слуга и всички ще ви имат респект.

В каквито и цветове да боядисате стаята си, дали ще я налепите с тапети, не е толкова важно. Преоткрийте себе си и си дайте най-доброто на вас самите. Може би ще откриете още свои качества заровени дълбоко във вас. И ще се превърнете в още по прекрасна личност.

Публикувайте коментар

* Попълвайки тази форма Вие се съгласявате с Политиката за поверителност на Drum.bg.

прочетете също