Блясъкът на диамантените бижута с марка ALTINBAŞ заблестя и в МОЛ Парадайс

от Оля Ал-Ахмед

Петият елитен бутик на световната верига изтънчени украшения ALTINBAŞ в София отвори своите врати. Турският посланик Н.Пр. Хасан Улсой преряза със златна ножица във формата на жерав лентата на петия  магазин в България на световната верига за бижута от благородни метали и скъпоценни камъни – ALTINBAŞ. Втората ножице бе в ръцете на директора на бижутерийната компания Атила Кескин, който обяви новото допълнение за еталон на 2019 година сред магазините на ALTINBAŞ в Европа и Турция.

Красотата на изтънчените бижута по време на официалното откриване допълваха грациозните балерини на Софийска опера и балет. Гостите се насладиха на специално изработените за случая шоколадови бонбони с 24-каратово покритие, а като комплимент получиха уникална селекция кафе и чай от Етиопия, с които от 2019 г. ALTINBAŞ ще посреща и всички свои клиенти във фирмените магазини.

ALTINBAŞ

ALTINBAŞ стъпва на  българския пазар преди близо 20 години като до сега категорично отстоява своята водеща брандова идентичност и най-висок професионализъм в обслужването. Колекциите бижута са създадени от екип дизайнери, които следват глобалните тенденции и иновации, интерпретират ги и ги съчетават с историческа и универсална линия, поддържаща естетическо разбиране. Всички бижута ALTINBAŞ притежават международен сертификат за качество и гаранция. Първата покупка направи един джентълмен, а половинката му, освен добра отстъпка получи и радостните овациите на присъстващите. „Да, този магазин е прекрасен, но за дамите. Не и за нас, техните съпрузи които трябва доста на дълбоко да се бръкнем в джоба! Но щом това ги прави щастливи, нека бъдат!“, се пошегува посланика на Турция Н.Пр. Хасан Улсой на излизане със съпругата си от новооткрития ALTINBAŞ.

Публикувайте коментар

* Попълвайки тази форма Вие се съгласявате с Политиката за поверителност на Drum.bg.

прочетете също