Какво се случва, когато пиете кокосова вода 7 дни

Много хора твърдят, че кокосовата вода има магически ефект и многобройни ползи за здравето. Факт е, че тя има свойства, които наистина могат да ви изненадат.

В миналото кокосова вода е била използвана като заместител на кръв по време на войни. По този начин стотици хиляди войници са били спасени, благодарение на чудната напитка. В днешно време кокосовото масло се използва в цял свят. Може да бъде намерено в много магазини под една или друга форма. Но какво се случва, когато пиете кокосова вода в продължение на седем дни?

Поемането на течността укрепва имунната система и премахва бактериите, причинители на редица инфекции на пикочните пътища, гонорея, заболявания на венците. Неутрализира бактериите, водещи до настинки, инфекциозни болести и тиф.

Една чаша кокосова вода на ден повишава енергията на тялото. Тя е естествен диуретик и подобрява функцията на бъбреците. На Запад хората най-често я използват за премахване на камъни в бъбреците, като ги разтварят чрез разреждане в урината. Еликсирът спомага за храносмилането и по време на диетите, защото по естествен път намалява апетита, без да се налага да поемате различни хапчета, които могат да бъдат опасни за здравето.

Ако имате акне, мазна или суха кожа, всичко, което трябва да направите, е да напоите памук с кокосова вода и директно да нанесете върху засегнатите области. Тя ще почисти и хидратира кожата, а също така ще поддържа порите отворени, за да може кожата да диша. Смесвайки я с малко зехтин, ще премахне чревните паразити от червата ви.

Много експерти твърдят, че кокосовата вода е изключително полезна за бременните жени. Една чаша всяка сутрин балансира електролитите, за да се предотврати високото кръвно налягане.

Прекаляването с алкохол нощно време със сигурност ще доведе до главоболие и махмурлук на сутринта. Плодовата напитка може да се окаже вашият „спасител“. Тя разгражда поетия алкохол и премахва гаденето и тежестта в главата.

Със сигурност кокосовата вода има още много ползотворни ефекти върху хората. Но какво повече може да иска човек?

Публикувайте коментар

* Попълвайки тази форма Вие се съгласявате с Политиката за поверителност на Drum.bg.

прочетете също