Блогърка дари косата си за благотворителност

Адриана Василева направи показно на читателите на своя блог, като отряза дългата си коса и я дари за благотворителност. Инициативата „Дари коса, подари перука“ е на Асоциация „Промени живота си сега“ и до момента над 300 дами са се включили в нея.

Идеята на каузата е да помогне на онкоболни жени, които са се разделили с косите си след тежка химиотерапия и нямат възможност да си закупят перука. Основателката на блога A piece of Adi – Адриана, се включи в благородната инициатива и се подстрига на живо в предаването си. Тя се надява читателите да последват нейния пример и да подкрепят всички представителки на нежния пол, които се борят с коварната диагноза рак.

Всеки от вас може да се включи в инициативата „Дари коса – подари перука!“ и да възвърнете увереността на жени и деца, разделили се с косата си вследствие на химиотерапията.
Може да отрежете косата си при фризьор, като тя се подстригва по определен начин (поне 25 см. дължина), а след това в пликче да я изпратите на адреса на организацията – София, ул. „Хан Аспарух“ 7.
За повече подробности може да се обадите и на телефони 02/950 15 20 и 0888 451 000, където ще получите още полезна информация как да помогнете на онкоболни хора.

Публикувайте коментар

* Попълвайки тази форма Вие се съгласявате с Политиката за поверителност на Drum.bg.

прочетете също