DRUM.bg

Новини

Учени: Мъжете компенсират малък пенис с много фитнес

Учени: Мъжете компенсират малък пенис с много фитнес
септември 14
16:36 2015

Учени от Калифорнийския университет свързаха маниакалното желание на мъжете да прекарват часове във фитнес залите с комплекс за малоценност. Според тяхно ново проучване стремежът на 78% от представителите на силния пол се дължи на големината на пениса им.

„Малкият размер на мъжкото достойнство е основна причина за вземането на хранителни добавки и химия при момчетата още от ранна тийнейджърска възраст. По този начин те смятат, че компенсират едно за сметка на друго, без да осъзнават последиците от това.“, коментира проф. Джон Линкс. В проучването са участвали 300 представители на мъжкия пол от 16 до 45 годишна възраст, занимаващи се активно с фитнес и приемащи различни добавки. Те са се съгласили да попълнят анонимна анкета, в която задължителна точка била упоменаването на размера на пениса им. „Когато става въпрос за подобни интимни въпроси всички знаем, че мъжете обичат да преувеличават. В случая съм благодарен на участниците, че бяха искрени в отговорите си. Най-вероятно, защото всичко бе анонимно.“, допълни професор Линкс.

Проучването показва, че размерът на половия член на 78% от мъжете, прекарващи голяма част от ежедневието си във фитнес залите, е до 5.1 инча (13 см.). Според американците такава големина на мъжкото достойнство директно попада в категория „малък пенис“.

0 Коментара

Все още няма коментари!

Няма коментари в момента, искате ли да добавите един?

Напиши коментар

Напиши коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Реклама

Последвайте ни в Google+

Харесайте ни във Facebook