DRUM.bg

Новини

Симона Загорова ослепителна на абитуриентския си бал

Симона Загорова ослепителна на абитуриентския си бал
юни 14
13:42 2015

Симона Загорова празнува днес своя абитуриентски бал. Тя сподели кадър от своя празник в социалната мрежа Facebook.

Дъщерята на Глория завършва Национално музикално училище „Любомир Пипков“ в София с профил „Поп и джаз пеене“. Симона успя да засенчи дори известната си майка с дълга красива рокля, решена в актуалния цвят екрю. Тя сподели с приятелите си във Фейсбук, че е изключително щастлива и цяла сутрин е в трескава подготовка за своя бал. Глория също представи няколко снимки с послание: „Моята пораснала принцеса. На добър час, Мони“.

gloria_dashterya

2 коментара

  1. ники еминов
    ники еминов юни 14, 15:04

    Съгласен съм. Нито цвета е актуален толкова, колкото го изкарвате в статията, нито бижутата й утиват, а да не говорим, че прическа даже, не виждам. С тези лъскави истприи по роклята прилича по – скоро на кума на някоя селска сватба, отколкото на абитуриентка. Адмираций само за гримьора, които не го оправдавам за това, че е направил гримирано копие на майката, но съм сигурен, че това не е негово решение, а на самите майка и щерка.

  2. Лилия Стефанова
    Лилия Стефанова юни 14, 14:04

    И какво й е ослепителното? Това, че няма собствен стил и вкус и е клонинг на Глория? С какви курвенски простотий занимавате хората, вместо да обърнете внимание нс по – важни и късаещи хората, теми. Съжалявам. Не искам да обидя никой, но е тъпо във време на размирици и постоянни жестоки убииства в държавата да ни занимавате с тези двете кока-коли …

Напиши коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Реклама

Хороскоп

Хороскоп за 23 юли 2018
Хороскопи от astro5.net

Последвайте ни в Google+

Харесайте ни във Facebook