DRUM.bg

Новини

Шеф на мебелна къща се кандидатира за кмет на Пазарджик

Шеф на мебелна къща се кандидатира за кмет на Пазарджик
септември 02
14:37 2015

Собственикът на мебелна къща „Явор“ Благо Солов се кандидатира за кмет на Община Пазарджик. Той е издигнат и подкрепен от НФСБ и лично председателят на ПГ на „Патриотичен фронт“ Валери Симеонов го представи вчера. „Икономическото възраждане на общината са основната причина да подкрепим представител на средния бизнес у нас. Гласуваме му изключително доверие, защото с честен труд и воля е устоял на всички предизвикателства и икономическа ситуация“, коментира пред журналисти Симеонов.

Благо Солов е един от най-уважаваните бизнесмени в Пазарджик и се ползва с доверие у своите съграждани. Той винаги е имал активна позиция по всички проблеми в града и често дарява средства на домове за деца и хора в нужда, без да го афишира публично. „Имам желание хората в нашата община да живеят по-добре, бизнесът да работи прозрачно и демократично в полза на гражданите“, сподели Солов по време на представянето си. Той допълни, че е много важно да бъде сложен край на корумпираното управление и бе категоричен, че кметът не е цар, а избраник на гражданите и именно за тях трябва да работи.

Благо Солов е подкрепен още от Костадин Деянов – член на НС на ПП „Зелените“ и Румен Йончев – председател на ЗНС и съпредседател на Народен съюз.

0 Коментара

Все още няма коментари!

Няма коментари в момента, искате ли да добавите един?

Напиши коментар

Напиши коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Реклама

Последвайте ни в Google+

Харесайте ни във Facebook