DRUM.bg

Новини

Сашо Роман излъга българите в Кипър

Сашо Роман излъга българите в Кипър
юли 13
13:07 2015

Сашо Роман измами българите на островната държава Кипър. На 11 юли той е трябвало да изнесе концерт пред нашата общност зад граница, но не се е появил.

Легендата на фолка за пореден път излъга организатори и фенове, след като само за няколко дни бяха разпродадени всички билети за концерта му в новооткриващ се ресторант в Кипър. В деня на събитието Сашо Роман изключил мобилния си телефон и от заведението решили, че вече е на летището и се подготвя за полета. До уречения час нямало никаква връзка с ромския славей и така до ден днешен. От авиокомпанията уведомили шефовете на ресторанта, че певецът изобщо не се е качил на самолета. Организаторите са твърдо решени да съдят изпълнителя, защото преди това са му превели половината хонорар като капаро и са закупили два дупосочни билета. Ообърнали са се дори към „Господари на ефира“ и се надяват да получат помощ и възмездие за проваления празник.

Припомняме, че това не е първият подобен случай. Още от 90-те години Сашо Роман редовно изключва телефоните си и не ходи на уречените участия. Неведнъж певецът дори е бил пребиван от подземни босове и дълго време не се е появявал в публичното пространство.

2 коментара

  1. Georgi Stoyanchov
    Georgi Stoyanchov юли 13, 22:02

    Здравейте,аз съм един от организаторите на партито,става въпрос за първата БГ -дискотека на острова….Dance Club'Alalum Wake Up''….! Още не мога да се оправя от шока,неприятностите и разочарованието от случилото се,…….не става въпрос за загубените пари….! Не мога да асимилирам постъпката на г-н Роман,….не мога да повярвам че човека чийто песни всички носим в сърцата си е деградирал до такава степен че да постъпи по такъв начин……! Извинявам се на всички наши клиенти,…..повярвайте ми,той ще си понесе последствията от постъпката си……! Но най-неприятното е че за мен Сашо Роман……вече не е….култа-певец забавлявал толкова поколения със своя глас,…..той е …….ще се въздържа от малкото уважение което ми е останало към него от краен коментар….!!!!

  2. Georgi Ivanov
    Georgi Ivanov юли 13, 12:40

    MANGAL

Напиши коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Реклама

Хороскоп

Хороскоп за 17 юли 2018
Хороскопи от astro5.net

Последвайте ни в Google+

Харесайте ни във Facebook