DRUM.bg

Новини

Розовият кварц – камъкът на любовта

Розовият кварц – камъкът на любовта
юни 02
13:44 2015

Розовият кварц е един от най-предпочитаните кристали от жените. Познат е още и като камъка на любовта. Може би, защото е свързан с планетата Венера. Помага в кризисни ситуации, подмладява, носи любов и щастие. Това е камъкът на сърцето, любовта и красотата. Укрепва приятелството и лекува емоционални сривове. Помага в намирането на подходящ интимен партньор и бди над семейното щастие. Той е подходящ както за намиране на подходящия партньор в живота, така и за запазването на любовната страст и привързаност.

Говори се, че когато някой силно желае да срещне половинката си, трябва да носи две сърца от розов кварц в себе си, тъй като те символизират любовна двойка. Този вълшебен розов камък, независимо дали се носи под формата на бижу – гривна, пръстен или медальон, или просто като камъче под формата на сърце, или дори най-обикновено камъче, прави хората харизматични за останалите и привлича любовта освен на „партньора”, но и околните. Камъкът премахва енергията от стари емоционални рани, като ни учи да се обичаме и разбираме повече.

Розовият кварц освен като камъкът, носещ най–много любов на носещия го, е и успокояващ и лечебен кристал – той ще ви облекчи, когато сте болни, напрегнати и изтощени. Носи спокойствие и спомага за възстановяване след тежки болести. Редуцира усещания като страх, гняв, вина и изоставеност, а заедно с аметиста засилва способността за забременяване.

0 Коментара

Все още няма коментари!

Няма коментари в момента, искате ли да добавите един?

Напиши коментар

Напиши коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Реклама

Хороскоп

Хороскоп за 20 ноември 2018
Хороскопи от astro5.net

Последвайте ни в Google+

Харесайте ни във Facebook