DRUM.bg

Новини

Розовият кварц – камъкът на любовта

Розовият кварц – камъкът на любовта
юни 02
13:44 2015

Розовият кварц е един от най-предпочитаните кристали от жените. Познат е още и като камъка на любовта. Може би, защото е свързан с планетата Венера. Помага в кризисни ситуации, подмладява, носи любов и щастие. Това е камъкът на сърцето, любовта и красотата. Укрепва приятелството и лекува емоционални сривове. Помага в намирането на подходящ интимен партньор и бди над семейното щастие. Той е подходящ както за намиране на подходящия партньор в живота, така и за запазването на любовната страст и привързаност.

Говори се, че когато някой силно желае да срещне половинката си, трябва да носи две сърца от розов кварц в себе си, тъй като те символизират любовна двойка. Този вълшебен розов камък, независимо дали се носи под формата на бижу – гривна, пръстен или медальон, или просто като камъче под формата на сърце, или дори най-обикновено камъче, прави хората харизматични за останалите и привлича любовта освен на „партньора”, но и околните. Камъкът премахва енергията от стари емоционални рани, като ни учи да се обичаме и разбираме повече.

Розовият кварц освен като камъкът, носещ най–много любов на носещия го, е и успокояващ и лечебен кристал – той ще ви облекчи, когато сте болни, напрегнати и изтощени. Носи спокойствие и спомага за възстановяване след тежки болести. Редуцира усещания като страх, гняв, вина и изоставеност, а заедно с аметиста засилва способността за забременяване.

0 Коментара

Все още няма коментари!

Няма коментари в момента, искате ли да добавите един?

Напиши коментар

Напиши коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Реклама

Хороскоп

Хороскоп за 19 август 2018
Хороскопи от astro5.net

Последвайте ни в Google+

Харесайте ни във Facebook