DRUM.bg

Новини

Правилно хранене чрез хранителни добавки

Правилно хранене чрез хранителни добавки
май 19
13:02 2015

Знаете ли, че съвременните хранителни добавки съдържат необходимите вещества, които да помогнат на човешкия метаболизъм да бъде в оптимална форма?

Много хора, чувайки за хранителни добавки, си мислят, че това са химически вещества, които водят до пристрастряване и са вредни. Това са само митове, реално хранителните добавки съдържат най-важните съставки от дадени хранителни вещества и помагат за бързото отслабване или преобразуване на мастната тъкан в мускулна.

Нека вземем пример с Аминокиселините – те са едни от най-важните градивни елементи на белтъчините, в които са изградени сухожилията и мускулните тъкани. Именно белтъчините помагат за регулирането на водния баланс и помагат за процесите по обмяна на вещества. Белтъчините още и помагат за бързото възстановяване на мускулната тъкан, особено след натоварване.

Ще продължим и с една мъдра поговорка, която гласи: „Здравето е естественото състояние на тялото, на ума и на душата!“.
Благодарение на хранителните добавки можете значително по-лесно да се отървете от ненужните килограми, да се подготвите за предстоящото лято за по-кратко време и да изглеждате неустоимо, по всяко време.

Подробности за различните видове хранителни добавки можете да научите от тук, където ясно и точно са описани всички типове добавки и как точно да се консумират. Нещо повече – в линкът, посочен по-горе можете да направите поръчка на хранителни добавки. Цените наистина са едни от най-добрите, а доставката … тя ще бъде светкавична.

В обобщение: Правилното хранене, съчетано с умерени тренировки, консултация със специалисти по отношение на Вашето тяло и това точно какви добавки да приемате са едни от най-важните фактори за да трансформирате тялото си.
Не се колебайте да питате и консултантите във фитнес залите, както и поддръжката на онлайн магазините, предлагащи добавки за това, какви са действията на конкретните добавки, колко време да ги ползвате и кога да спрете с приемът им…

Сподели

0 Коментара

Все още няма коментари!

Няма коментари в момента, искате ли да добавите един?

Напиши коментар

Напиши коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Реклама

Хороскоп

Хороскоп за 20 ноември 2018
Хороскопи от astro5.net

Последвайте ни в Google+

Харесайте ни във Facebook