DRUM.bg

Новини

Официална позиция на Вирджиния Рекърдс относно Жана

Официална позиция на Вирджиния Рекърдс относно Жана
юли 08
17:11 2015

По повод появилите се вчера в публичното пространство публикации, касаещи певицата Жана Бергендорф, бихме искали да ви информираме за следното:
Вчера, вследствие на отправени към Жана Бергендорф заплахи от неин познат на територията на жилището, в което тя живее понастоящем, певицата сама е потърсила съдействието на полицията. 
Пристигналите служители на реда са спазили стриктно закона, при което както Жана, така и лицето, отправяло й заплахи, са поканени в Първо районно управление на МВР за снемане на показания и изясняване на ситуацията. 
Срещу Жана Бергендорф няма повдигнати обвинения, нито пък е обект на наказателно преследване във връзка с каквото и да било нарушаване на закона или притежание на забранени вещества, каквито спекулации се появиха в редица медии. 
В момента Жана се чувства добре и се готви за участие в голям концерт в центъра на Бургас в четвъртък.

Припомняме, че вчера в медийното пространство се появиха слухове, че певицата Жана Бергендорф е била задържана от полицията, а в дома й е било намерено малко количество марихуана. По-късно през деня се появиха и снимки на изпълнителката в линейка и слухове, че е била пребита. Все още не е установена истинската причина за разразилия се скандал. Близки до Жана твърдят, че това е PR акция, с която тя иска да стане още по-популярна, подобно на своя идол Риана.

0 Коментара

Все още няма коментари!

Няма коментари в момента, искате ли да добавите един?

Напиши коментар

Напиши коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Реклама

Хороскоп

Хороскоп за 23 юли 2018
Хороскопи от astro5.net

Последвайте ни в Google+

Харесайте ни във Facebook