DRUM.bg

Новини

Най-известните индийски актьори пристигат в България

Най-известните индийски актьори пристигат в България
юни 08
13:07 2015

Двамата най-известните индийски актьори – Шахрукх Кхан и Каджол пристигат в България, за да заснемат един от най-високобюджетните филми в историята на Боливуд.

Лентата към екшъна Dilwale („Човекът с голямото сърце“) ще се снима в близост до ваканционното селище Албена на родното море. Обичаният актьор Шахрукх Кхан изпълнява главната мъжка роля в продукцията, която обещава да бъде най-зрелищната в индийското кино. Близо 30 локации вече са превърнати в декор за снимките, а българските фенове нямат търпение да се докоснат до своите любимци. Главната женска роля в екшъна е поверена на една от най-красивите актриси Каджол. Най-романтичната екранна двойка, както биват определяни от публиката двете звезди, се очаква да пристигнат в края на този месец с екип от над 100 души, включително персонален готвач, фитнес инструктор и масажист. Те ще отседнат в петзвезден хотел в Албена, избран лично от Кхан заради прекрасната природа и обслужване.

Шахрукх Кхан е номиниран цели 15 пъти за наградата най-добър актьор на Боливуд, а филми, в които той участва, дори са се борили за Оскар. Сексимволът на Индия е един от най-богатите хора в страната си. официалната му страница във Facebook има над 13 милиона почитатели от цял свят.

0 Коментара

Все още няма коментари!

Няма коментари в момента, искате ли да добавите един?

Напиши коментар

Напиши коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Реклама

Последвайте ни в Google+

Харесайте ни във Facebook