DRUM.bg

Новини

Младата певица Ашли с първа фолклорна песен

Младата певица Ашли с първа фолклорна песен
юли 13
13:43 2015

Ашли представя първия си фолклорен проект „Мома е мома родила“, който зрителите вече могат да гледат в ефира на ФЕН ФОЛК ТВ и ФЕН ТВ.
Младата изпълнителка на Diapason Records залага на една от най-обичаните песни от родопския край, откъдето е родом и самата тя. Ашли е израснала с фолклорната музика и народните песни винаги присъстват в репертоара й. Освен това тя е завършила средното си образование в НУФИ – Широка Лъка с профил Народно пеене.
Неслучайно Ашли избира точно песента „Мома е мома родила“, тъй като тя е любима на цялото и семейство и за тях има силна сантиментална стойност. „Много исках да направя и фолклорен проект и съм щастлива, че стартирам точно с тази песен, която е много скъпа на сърцето ми. Посвещавам я на всички мои близки, а също и на всички хора, които обичат народната музика.“, каза Ашли. „Въздейства ми толкова силно, че винаги, когато я слушам или изпълнявам, плача. Така се случи и по време на записа. Надявам се с моето изпълнение да успея да докосна много хора.“, допълни още тя.
Ашли разкри, че подготвя и други фолклорни проекти и съвсем скоро ще представи и тях.

0 Коментара

Все още няма коментари!

Няма коментари в момента, искате ли да добавите един?

Напиши коментар

Напиши коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Реклама

Хороскоп

Хороскоп за 20 август 2018
Хороскопи от astro5.net

Последвайте ни в Google+

Харесайте ни във Facebook