DRUM.bg

Новини

Красавици скачат срещу насилието над деца

Красавици скачат срещу насилието над деца
май 23
14:38 2015

Организация Мисис България и Kangoo Jumps Bulgaria организират инициативата „Да скочим срещу домашното насилие“.

Едни от най-красивите дами, носителки на титлите „Мисис България“, „Лейди България“, „Мисис баба“ и „Мисис дама“, непрестанно помагат на хората, посредством добри каузи. Мисис България 2007 Мариана Маринова е инициатор на събитието, което ще събере стотици хора. Мечтата на блондинката е дори да се постави балкански рекорд по едновременно скачане на нашумелите напоследък обувки.

„Съвсем умишлено избрахме този спорт, защото е актуален и атрактивен. В същото време бихме искали да покажем активния, красивия и здравословен начин на живот. Желанието ми беше да разбием клишето с организирането на различни концерти в подкрепа на домашното насилие и смятам, че това ще постигне още по-голям успех и разбира се, по-добър финансов резултат за каузата ни.“, коментира Мариана.

„Съвместно с Kangoo Jumps Bulgaria каним всички на 31 май да скачат с нас, защото в борбата срещу домашното насилие всички сме равни, без значение възраст, пол и сфера на работа.“, допълни още тя.

Събитието ще се проведе на 31 май в столичния мол „Парадайз“, а началото е 16.00 ч. Над 200 красавици вече са заявили своето участие, а фитнес „Пулс“ са осигурили обувки за всички. Събраните средства ще бъдат дарени на Кризисния център за деца – жертви на насилие и трафик.

Сподели

0 Коментара

Все още няма коментари!

Няма коментари в момента, искате ли да добавите един?

Напиши коментар

Напиши коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Реклама

Хороскоп

Хороскоп за 24 септември 2018
Хороскопи от astro5.net

Последвайте ни в Google+

Харесайте ни във Facebook